Kvinnan som är mamma till våra döttrar, de är två små flickor, en flicka på 5 år och en på 6 månader, henne vill jag helt enkelt kalla för en SUPER MAMMA. Alla ni som har små barn vet också hur mycket tid det tar att få barnen att må bra, och en familj att fungera på ett behagligt och tryggt sätt.

Alla dagar i veckan, aktiverar mamman våra döttrar, med lek och förnuftiga saker som de samtidigt kan ha nytta av senare under sin uppväxt, mamman är alltid mycket kärleksfull och underbar mot flickorna. Med lilltösen går hon varje dag en lång promenad (ca 10km) för att flickan ska få en daglig dos med frisk luft, när vädret inte tillåter att barn vistas ute i trädgården, på med regnstället utan gnäll, bara med ett leende på läpparna traskar hon iväg. På helger är det oftast en tur i skog och mark för att leta efter Troll, mamma med illtösen i en schal på bröstet och storasyster i stövlar och skogskläder. När svampar kommer är det svamp plockning som 5 åringen redan är duktig på och redan kan och vet vilka svampar som går att äta. Detta är inte engångsföreteelser detta är hur dagar ser ut hos oss.

Inte nog med att mamman är underbar med barnen, hon skramlar dagligen i köket och trollar fram god mat till hela familjen. Jag kan inget annat än att kalla henne en SUPER MAMMA.