Nu är det snart Riksdagsval i vårt gamla Sverige. Jag måste erkänna att det är första gången sedan jag var 18 år och fick rösträtt, som jag ser att det inte finns något seriöst parti att rösta på denna gång. Jag har under alla tidigare val röstat på ett parti jag trodde på, men ser att det partiet har förändrats helt till samma meningslösa oduglighet, som alla de andra partierna, utan handlingskraft och som inte kan ge Svenska folket en framtidstro, utveckling, välfärd och trygghet.
Att inte rösta alls är helt otänkbart då detta är en skyldighet mot Sverige som är mitt fosterland, och rösta blankt är ju inte bra men kanske det enda alternativet för att visa mitt missnöje med hur odugligt och obegåvat mitt gamla moder Svea styrs av dessa korrupta döskallar som sitter i vår Regering.
Jag kan tyvärr inte se något annat parti som kommer att vilja eller ha kunskap att bygga upp det Sverige som dragits in i förfall av odugliga politiker.
Med tunga steg kommer jag att gå till vallokalen, utan att kunna påverka Sverige till optimism och framtidstro. Min förhoppning är att några fler människor känner den frustration som jag gör, och att begåvade huvuden slås ihop till ett kreativt handlingskraftigt, nytt Svenskt demokratiskt parti som kan återuppbygga Svenska folkets framtidstro och återigen sätta vårt fosterland högst upp på listan över framgångsrika industriländer, högsta livskvaliteten, tryggheten, människan och familjen som den viktiga kuggen i ett Sverige som återigen blir det bästa landet i Världen att bo och leva i, med den Svenska moral och kultur som präglat oss i 1000 tals år.